Back

Ciutat i urbanisme

Free
181. Ciutat i urbanisme
Free

Objectius generals:

Analitzar, avaluar i interrelacionar els diferents elements i variables que componen les realitats urbanes, amb criteris eticopolítics que orientin propostes d’intervenció, el disseny de polítiques i la presa de decisions.
Exposar i argumentar, en un entorn pluridisciplinari i de participació, idees pròpies relacionades amb la gestió de la ciutat, els processos urbans i l’urbanisme, de manera lògica i estructurada, i des d’una perspectiva integral i transdisciplinària.
Incorporar en positiu propostes d’altres agents i col·lectius que actuen en la gestió i la construcció de la ciutat amb la finalitat de promoure una millor participació i d’avançar en el procés de presa de decisions.
Elaborar i gestionar amb èxit propostes o informes dirigits a la resolució de problemes; projectes, programes d’actuació, estratègies o polítiques urbanes, que responguin integralment a les necessitats emergents derivades dels canvis econòmics, socials i culturals del context urbà actual.
Aprofitar de manera crítica les oportunitats que ofereix la revolució digital per a l’elaboració de propostes dirigides a la construcció de ciutats obertes, col·laboratives i sostenibles.

CARACTERÍSTIQUES DEL CURS

Modalitat: Online
Tipus: Màster oficial
Durada: 60 ECTS
Sector: Energy and sustainability

Course Features

  • Lectures 0
  • Quizzes 0
  • Duration Lifetime access
  • Skill level All levels
  • Students 0
  • Assessments Yes
CIDAI Cursos